Què és el Batxibac

28 d’octubre del 2020

UNA SESSIÓ MAGISTRAL DE BATXIBAC HISTÒRIA A L'INS BAIX CAMP


Activitat englobada en el programa del nostre centre de Batxibac, avui hem rebut la visita del professor francès de Batxibac Història, Pascal Riou. A través d'una videoconferència, els nostres estudiants de 2n curs de Batxibac han assistit a una classe magistral d’història sobre el tema "La France à la recherche d'un régime stable".

Durant dues hores, Pascal Riou, professor d'un establiment de l'Acadèmia de Nantes, els ha presentat la situació política i econòmica de la França del segle XIX.

L'alumnat ha pogut discutir i fer una primera visió del que els espera aquest any al programa d'història. L'alumnat s'ha mostrat molt interessat i ha pogut resoldre els dubtes sobre el tema d'estudi.

Molt enriquidor, el professor ha abordat diverses claus de l’època per ajudar els nostres estudiants de secundària a entendre aquest període ple de canvis per a la França del segle XIX.

Fem història!👈

En duo!

En février Sarah, notre assistante de langue  a participé  à un concours organisé par "France Education International" pour tous ...